FIFH förlänger med Intersport och Adidas som föreningens officiella sportleverantör 2018 – 2021. adidas fifh intersport logos

Inför säsongen 2018 förlängde FIFH med Intersport och Adidas i ett omfattande och flerårigt samarbete som parasportklubbens officiella leverantörer av sportprodukter. Föreningens officiella sortiment har valts ut i samarbete med FIFH, Intersport och Adidas i samverkan med fokus på kvalitet, tillgänglighet och klubbtillhörighet.

FIFH Malmö
”Vi är oerhört glada och nöjda över att kunna fortsätta samarbetet med Intersport och Adidas. Tillsammans har vi byggt upp en profil med ett kvalitativt utbud av produkter som vi vill tillgängliggöra för våra medlemmar. I den nya avtalsperioden kommer samarbetet att utökas och vi kommer att kunna erbjuda medlemmarna en webbshop på nätet med fysiska prover på Intersport Mobilia vilket kommer att öka tillgängligheten och servicen till våra medlemmar” säger Thomas Jönsson, sportchef i FIFH.

Intersport
”Vi på Intersport är oerhört stolta över att få möjligheten att förlänga samarbetet med Sveriges ledande Parasportklubb. Vi kan FIFH och föreningens behov men vi slår oss inte till ro, istället vill vi utveckla samarbetet och med hjälp av webbshopen och våra butiker hoppas vi komma närmare FIFH:s medlemmar. FIFH arbetar liksom Intersport med många olika idrotter och tillsammans kan vi lära av varandra för att optimera samarbetet, säger Therese Williamsdotter på team säljare på Intersport.

Adidas
”Adidas är stolta och glada att få förmånen att fortsätta samarbetet med FIFH, Sveriges ledande Parasportklubb. Vi vill fortsätta att stärka och utveckla vårt samarbete med FIFH och Intersport genom att jobba ännu närmare varandra för att kunna ta nästa steg. Med vår bredd och goda kvalité så kan vi tillgodose FIFH:s behov och jag ser fram emot fyra nya år tillsammans” säger Eric Claeson, Team Sales ansvarig på Adidas.

Medlemsförmån
FIFH:s medlemmar har 20% rabatt på Intersports HELA sortiment (gäller ej cyklar och reavaror). Rabatten gäller i samtliga Malmöbutiker och vid uppvisande av ett giltigt medlemskort.

Stöd din förening genom att handla på Intersport.
Föreningen får 3 % i ”bonus” på alla köp som föreningens medlemmar gör på Intersport vid registrering av köpet på club Intersport.

Intersport och Adidas hälsar alla medlemmar i FIFH med anhöriga varmt välkomna till Intersports butiker.

VÄLKOMMEN TILL FIFH MALMØ • EUROPAS STÖRSTA PARASPORTFÖRENING

Artiklar

Renovering
Renovering
Renoveringen av Köket/Caféet är i stort sett färdig och försäljningen är i full gång.

Välkommen!

Erbjudanden

Coloplast

Coloplast

Beställ ditt resepaket här.

Beställ här.

O'Learys

O'Learys

10% rabatt för FIFH-medlemmar

Klicka här.

Svenska Spel

Supporta FIFH

Välj FIFH Malmö som förening

Klicka här

Snabbfakta

Öppettider

Måndag - Torsdag •
08.00 - 20.00

Fredag •
08.00 - 16.00

Lördag & Söndag • Stängt

FIFH-Hallen

Idrottscentret FIFH-hallen används inte bara till idrott, många av verksamheterna såsom föräldragrupper, sociala aktiviteter i form av träffar med information och aktiviteter arrangeras varje vecka. Vissa perioder som till exempel vid skollov och under semestertider arrangeras läger och träffar för olika grupper med anknytning till målgruppen. FIFH-hallen är idag en viktig mötespunkt där människor med funktionsnedsättning träffas, umgås, entusiasmeras och inte minst en plats för utbyte av erfarenheter. FIFH-Hallen är en viktig förebild som har gett synergieffekter i såväl Stockholm som Göteborg. Anläggningen röner också ett stort internationellt intresse. FIFH-Hallen består i dag av två idrottshallar, ett gym, cafeteria, mötesrum, diverse förrådsutrymme, omklädningsrum samt föreningens kansli, allt fördelat på cirka 1400 kvadratmeter.

Aktiviteter

FIFH Malmö är i dag Europas största parasportförening och grunden till framgångarna är den breda idrottsverksamheten och föreningens motionsaktiviteter. Det finns renodlade satsningar på barn & ungdomar, tjejer, 65+ samt rullstolsträning och mycket annat. Föreningen erbjuder 12 olika tävlingsidrotter och ett 50-tal utbildade idrottsledare. Styrkan med FIFH är tveklöst bredden, att den enskilde utövaren själva kan välja nivån för sin sport/aktivitet är en självklarhet. I flera idrotter såsom t.ex. bordtennis, kälkhockey, rullstolsbasket och simning erbjuder klubben träning för nybörjare. Sporter som fotboll och innebandy har flera olika träningsgrupper och lag beroende på spelförståelse och kunnande. FIFH Malmö är en flitig leverantör av landslagsaktiva och har ofta ett flertal utövare representerade på Paralympics.

Team Kompetens

FIFH:s informationsteam erbjuder kvalitativa uppdrag som bidrar till ökad lönsamhet och som möjliggör fler rekryteringstillfällen av kompetent arbetskraft. Våra uppdrag syftar till att deltagarna ska få ökad kunskap om personer med funktionsnedsättningar, samt få kännedom om tillgängliga lösningar som möjliggör inkludering av personer, kunder och arbetstagare med funktionsnedsättning. Informationsarbetet är en viktig del i FIFH:s verksamhet för att få till stånd en förändring, ökad förståelse och i strävan att normalisera. Studiebesök från skolor, statliga- och kommunala instanser samt sist men inte minst alla företag visar på ett allt större intresse för klubbens verksamhet och dess individer.

Arrangör

Föreningen har gjort sig känd som en skicklig arrangör med bred kunskap. Bakåt i tiden så bör arrangemang som Mångfaldskonferensen och SM i boxning få ett särskilt omnämnande. FIFH Malmö arrangerar varje år sedan 1977 Malmö Open – The Parasport Games. Denna idrottsmanifestation lockar årligen nära 2500 tävlande från cirka 25 nationer till staden. Här har många paralympier startat sin karriär och lika många kommer tillbaka för att vara med om en idrottsupplevelse utöver det vanliga. FIFH har även satt sitt namn på arrangörskartan för ISC – International Sports Conference som har lockat föreläsare som Kajsa Bergqvist, Björn Eriksson, Arne Ljungqvist, Patrik Ekwall och Christian Olsson m.fl. I sammanhanget skall serieomgångar och allt från DM till VM också belysas. År 2018 står FIFH Malmö som stolt arrangör av VM i goalball.

Ledningsgruppen

Mats Linde
Mats Linde CEO
Verksamhetschef
Helene Linde
Helene Linde HR Manager
Kanslichef
Peter Nilsson
Peter Nilsson Controller
Ekonomichef
Thomas Jönsson
Thomas Jönsson Sport Manager
Sportchef
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd